Stadsuyl Home
Behandelingen
Gezichtsmaskers
Seizoenarrangementen
Aromatherapie
Aanbod zorgcentra
Producten & merken
Verkoop beauty
Cliënten Stadsuyl
Laatste nieuws
Maak een afspraak
Recensies cliënten
Algemene voorwaarden

Gezichtsmaskers

Voor de gezichtsmaskers geldt een eenheidsprijs van €25,- inclusief een huidanalyse en een milde reiniging voorafgaand aan het masker. De diverse maskers hebben ieder hun eigen specifieke werking, laat uw huid maar eens lekker verwennen!


U kunt kiezen uit de traditionele crème maskers zoals hieronder vermeld; of uit de katoenen skin therapy maskers van BeautyFace.

 

Chocolademasker
Een oppepper, speciaal voor de vermoeide, droge of gestresste huid!
Dit masker verbetert de vochthuishouding en stimuleert de celvernieuwing; chocolade bevat ook stoffen die een anti-oxidatieve werking hebben. Kortom: dit masker revitaliseert uw huid! Ook weldadig voor de gevoelige huid.
 

Avocadomasker
Voor de rijpere en/of droge huid. Van avocado is al langer bekend dat het herstellend werkt en, door de vitamine E, goed is tegen rimpels. Een echt verwenmasker voor uw huid!
 

Gezichtsmasker Ochtendfrisheid
Heeft uw gezicht moeite met 'wakker worden' en heeft u gauw last van wallen 's ochtends of slaapkringen? Probeert u dit masker eens! Dat is voor een 'ochtendmoe' gezicht hetzelfde als een heerlijk warm bad voor uw lichaam na een lange en vermoeiende dag: uw gezicht lijkt wel – en voelt als - herboren! Dit alles dankzij een uitgekiende selectie kruiden en citroensap. Ideaal als u later op de dag naar bijvoorbeeld een belangrijk gesprek moet…
 

Fruitmasker
Dit masker is een echte oppepper voor uw huid! Het bestaat uit appel- en citroenzuur, wijnsteenzuur uit druiven en glycolzuur uit suikerriet. De zuren verwijderen dode huidcellen en stimuleren de huid om nieuwe cellen aan te maken: uw huid wordt weer 'fris en fruitig'!
 

Leemmasker
Het groene-leemmasker is bij uitstek geschikt voor de vette en/of onzuivere huid. Het heeft een sterk reinigende werking en groene leem bevat, naast aluinaarde, veel mineralen en enzymen. Het masker bevat mineralen als ijzer, calcium, kalium en magnesium alsmede 'restsporen' van bijvoorbeeld titanium, waterstof en koolstof. Gewoon te veel om op te noemen. De vele enzymen maken het uw huid makkelijker om de mineralen en vitaminen op te nemen. Ook bevat het masker veel silicium, beter bekend als kiezelzuur: goed voor o.a. bloedvaten en bindweefsel.


Intelligent Skin Therapy  (katoenen maskers)  
Met de basislijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy (katoenen maskers) komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Een keuze uit 13  voorgevormde katoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente MCT* resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect merkbaar vanaf de allereerste behandeling.

 

 (*) MCT = micro chrystal

Praktijk Stadsuyl | Verzorgings- en welzijnsarrangementen op locatie | stadsuyl@gmail.com