Stadsuyl Home
Behandelingen
Aanbod zorgcentra
Producten & merken
Verkoop beauty
Cliënten Stadsuyl
Laatste nieuws
Maak een afspraak
Recensies cliënten
Algemene voorwaarden

Wellnessarrangementen Zorgcentra

In zorgcentra bied ik verschillende activiteiten aan die alle gericht zijn op verzorging en welzijn. 

Ik bied 3 arrangementen aan:

 

 

Het eerste is het verzorgingsarrangement waarin ik alle basisbehandelingen uitvoer bestaande uit wenkbrauwen epileren, harsen bovenlip/kin, gezichtsmasker, gezichtsmassage, manicure en huidverzorging voor de kwetsbare oudere dunner wordende huid, inclusief huidanalyse.

Het tweede arrangement is zeepkettingen maken aan de hand van een thema. Garantie voor een ontspannen, gezellige middag!

Het derde arrangement is aromatherapie, waar we in groepsverband werken met geuren, we proberen ze te herkennen en welke herinneringen en emoties ze bij ons oproepen. Deze workshop is in het bijzonder onder dementerende ouderen een succes.

 

  • Voor een klein bedrag is er al gauw een leuke ochtend of middag georganiseerd waar menigeen met plezier op terug kijkt! Hieronder vindt u de prijzen en uitleg per arrangement. Natuurlijk zijn andere combinaties mogelijk, langere tijdsduur, hoeveelheid deelnemers, etcetera … vraagt u gerust! Elke workshop wordt afgesloten met een leuke attentie!

 


 

Neem svp contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Prijzen krijgt u van ons altijd inclusief materialen, btw & reiskosten binnen de gehele Hoeksche Waard. Reiskosten buiten de Hoeksche Waard op basis van Openbaar Vervoer. 

 

Verzorgingsarrangement
Bestaande uit alle basisbehandelingen (zie boven)
• groep tot 8 tot 10 personen
• tijdsduur 3 uur


Zeep arrangement
Zeepkettingen maken met kralen (aan de hand van een actueel thema: de seizoenen, kerst, Pasen, WK-voetbal enz.). We maken hierbij een leuk zeepkoord voor ons zelf en verpakken daarbij 3 leuke zeepjes mooi in als cadeautje voor iemand anders. Zeepjes zijn uiteraard in verschillende geuren.
• groep 8 tot 10 personen
• tijdsduur 2 tot 2,5 uur


Aroma arrangement:   
In de groep werken we met geuren en proberen die te herkennen. Aan welke geur heeft men een mooie herinnering en waarom juist aan die geur? De deelnemers kiezen zelf een stof en maken een geurenzakje voor mee naar huis.
• groep 8 tot 10 personen
• tijdsduur 1,5 uur

 

Praktijk Stadsuyl | Verzorgings- en welzijnsarrangementen op locatie | stadsuyl@gmail.com