Stadsuyl Home
Behandelingen
Gezichtsmaskers
Seizoenarrangementen
Aromatherapie
Aanbod zorgcentra
Producten & merken
Verkoop beauty
Cliënten Stadsuyl
Laatste nieuws
Maak een afspraak
Recensies cliënten
Algemene voorwaarden

Aromatherapie

Aromatherapie is gebaseerd op etherische oliën en kan verlichting brengen bij diverse klachten. Aroma staat voor een fijne, kenmerkende geur en therapie voor behandeling. Samengevat dus een behandeling met gebruikmaking van geuren verkregen uit planten.

 Etherische oliën worden gewonnen uit verschillende delen van de plant. Het kan gaan om het blad, de schil, de vrucht en de bloem; deze delen worden gebruikt om de olie uit te winnen. Een etherische olie wordt nooit inwendig gebruikt. Etherische oliën worden al eeuwen gebruikt als ondersteuning bij ziekte en gezondheid of om de stemming te verbeteren. Het doel van de therapie is het verlichten van lichamelijke klachten en/of emotionele blokkades; vóórafgaand aan de therapie vindt daarom eerst een consult plaats om de klachten en mogelijkheden in kaart te brengen.


LET OP: aromatherapie dient slechts ter ondersteuning van de reguliere

geneeskundige behandelingen en kan deze dus niet vervangen.Aromalamp
Voor elke stemming en situatie is een etherische olie of een aromamengsel te vinden. Door het verdampen in de aromalamp van enkele druppels olie in wat water kan men elke gewenste sfeer creëren, variërend van rust en/of ontspanning tot activiteit, voor zieken- kinder- of studeerkamer.
 

 

• Samengevat bestaat de aromatherapie zoals toegepast door Stadsuyl uit:
- Klachtconsult
- Sfeer creëren met behulp van de aromalamp zoals hierboven omschreven
- We sluiten af met een ontspannende hoofdmassage om de geest leeg te maken en ontspanning te creëren in nek en schouders.
- Gratis persoonlijke bodylotion
- Duur therapie: 60 minuten
- Prijs: € 50,-


 

 

Praktijk Stadsuyl | Verzorgings- en welzijnsarrangementen op locatie | stadsuyl@gmail.com